Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
» Glemt din adgangskode?

Instrumenteringsoversigt

PFI Flowteknik A/S er glade for at kunne tilbyde produkter fra Barksdale, en af de førende producenter i verden inden for instrumentering. Det betyder, at vores kunder altid er sikret, at jeres valg af produkter kommer fra en leverandør, hvor udvikling og nytænkning er i fokus.

Som førende på verdensmarkedet har Barksdale eget salgskontor el. distributør i de fleste lande og ved at bruge PFI Flowteknik A/S som leverandør er I således sikret, at uanset hvor i verden produkterne befinder sig - i Næstved eller New Delhi - vil der være lokal tilgang til reservedele og produktinformation.

Dette sammenholdt med vores viden og erfaringer gør, at I trygt kan vælge PFI Flowteknik A/S som jeres leverandør af tryk-, vakuum-, temperatur- samt niveaumålingsudstyr.


Flow
Barksdale har et bredt program af flowswitches Barksdale har et bredt program af flowswitches, som oftest anvendes som sikkerhed, for at der er flow eller ej, så man kan få alarm signal eller slukket pumperne inden at der sker skade på anlægget.
Barksdale Control Products ...læs mere
Niveau
Barksdale tilbyder et meget bredt og dybt produktprogram inden for måling af niveau.

Barksdale tilbyder et meget bredt og dybt produktprogram inden for måling af niveau. Både når det gælder helt enkelte niveauswitches, måske kombineret med en pt. 100 føler, eller når det gælder mere komplekse løsninger har Barksdale til de fleste applikationer den rette løsning for vore kunder.

Barksdale Control Products ...læs mere
Temperatur
Barksdales temperatur switches tilbyder en høj stabilitet Barksdales temperatur switches tilbyder en høj stabilitet og er det perfekte valg for præcise målinger i kritiske applikationer.
Barksdales control products ...læs mere
Tryk
Tryk

Nøjagtighed og levetid er nogle af de begreber som man må fremhæve og understrege, når man taler om Barksdale pressostater og transducere. Barksdale tilbyder et komplet program inden for mekanisk og elektronisk trykmåling, til næsten enhver applikation.

Barksdale ...læs mere


PFI FLOWTEKNIK
en del af Grønbech & Sønner A/S
Scandiagade 25

DK-2450 København SV

Tlf: +45 44 600 300
Fax: +45 44 600 301

Copyright © PFI Flowteknik A/S - All Rights Reserved.

SEO CMS Content Management System - by Media2 Online by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!