Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
» Glemt din adgangskode?

Pumpeoversigt

PFI Flowteknik A/S tilbyder løsninger til stort set alle opgaver. Vi kan indgå i opgaven, fra idéoplæg til montage og opstart af komplette anlæg.

PFI Flowteknik A/S opretholder lager af komplette komponenter, såvel som reservedele der sikrer at vores kunder oplever at leveringstiderne er korte og overholdes.

Brændstofpumper

Jabsco brændstofpumper

Jabsco er førende i levering af brændstofpumper til mobile anlæg med dieselolie. De er beregnet til påfyldning af entreprenørmaskiner, traktorer, skovmaskiner, landbrugsmaskiner, kompressorer både og lastbiler. Pumperne er monteret direkte på elmotorer drevet af 12 eller 24V batteri spænding.

...læs mere
Excentersnekkepumper

Netzsch Mohno excentersnekkepumper

Excentersnekkepumper har en enkeltsnoet rotor, som roterer excentrisk i en dobbeltsnoet stator – deraf navnet.  Excentersnekkepumpen er alsidig, robust og selvansugende.

...læs mere
Fadpumper
Jessberger fadpumper

Jessberger fadpumper

Fadpumper kan anvendes til pumpning af forskellige former for væske fra beholdere, fade og palletanke.
Fadpumpen kan bruges til både tyndt og tyktflydende væsker og fås også i sanitære udførelser.

Jessberger fadpumper ...læs mere
Flojet elektrisk drevne membranpumper
Flojet elektrisk drevne membranpumper

Flojet elektrisk drevne membranpumper

Flojet fremstiller elektrisk drevne membranpumper med pumpehus i polypropylen, rustfrit stål og nylon. Pumpens membran og ventiler kan leveres i forskellige materialer og pumpetyperne kan dermed tilpasses de fleste flydende medier.

Flojet elektrisk drevne membranpumper ...læs mere
Jabsco Impellerpumper
Jabsco Impellerpumper

Jabsco(Xylem) impellerpumper

Komplet program i impellerpumper fra Jabsco (xylem) til stort set alle opgaver. Rustfri, bronze og epoxyplast. Flangemontering og pumper med fri akselende.

Jabsco ...læs mere
Lobe-rotorpumper Food/Pharma

Jabsco(Xylem) lobe-rotorpumper

PFI leverer sanitære lobe-rotorpumper hvor programmet garanterer pålidelighed, effektiv og hygiejnisk drift - selv under særdeles krævende driftbetingelser. Pumperne er specielt konstrueret til både viskose medier og lavviskose medier og verdens strengeste hygiejnestandarder eks. EHEDG 3A m.m.

...læs mere
Lobe-rotorpumper Industri

Rotationspumpen fra Netzsch

Tornado pumpen arbejder efter fortrængningsprincippet. To gummibelagte stempler drejer i hver sin retning i det lukkede pumpehus. Dette sikrer at mediet transporteres meget skånsomt gennem pumpen.
Stemplerne er synkroniseret via tandhjulsdrev forrest i pumpen.

...læs mere
Rustfrie centrifugalpumper
Rustfrie centrifugalpumper

Packo sanitære centrifugalpumper

Sanitære og industrielle centrifugalpumper i elektropoleret rustfrit stål er konstrueret til brancher hvor der stilles store krav til pumpen om det er hygiejniske opgaver indenfor pharma, fødevare eller kemisk industri.

Packo ...læs mere
Slangepumper

Albin slangepumper

Slangepumpen er kendetegnet ved at være en aksel-tætningsløs pumpe. Pumpen arbejder efter det peristaltiske pumpeprincip. En slange sammenpresses, og sammenpresningen flyttes i hele slanges længde. På den måde opstår et sug på undersiden af sammenpresningen og et overtryk på oversiden af sammenpresningen.

...læs mere
Tandhjulspumper
Tuthill og Oberdorfer tandhjulspumper

Tuthill og Oberdorfer tandhjulspumper

Komplet program i tandhjulspumper til stort set alle opgaver. Med og uden magnetdrev, rustfri, bronze og støbejern. Flangemontering og pumper med fri akselende.

TUTHOLL pump GroupOBERDORFER PUMPS ...læs mere
Trykluftdrevne membranpumper

Tecno-Matic og Flojet trykluftdrevne membranpumper

Trykluftdrevne membranpumper anvendes, hvor stort set alle andre pumpetyper må give op. Aggresive miljøer, områder omfattet af ATEX-direktivet, svært tilgængelige områder. Tåler tørkørsel, afspærring af mediet, - for blot at nævne enkelte eksempler, hvor trykluftdrevne membranpumper har store fortrin.

Leveres i Polypropylen, Aluminium og rustfrit stål.

...læs mere


PFI FLOWTEKNIK
en del af Grønbech & Sønner A/S
Scandiagade 25

DK-2450 København SV

Tlf: +45 44 600 300
Fax: +45 44 600 301

Copyright © PFI Flowteknik A/S - All Rights Reserved.

SEO CMS Content Management System - by Media2 Online by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!