Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
» Glemt din adgangskode?

Pumpeoversigt fra Netzsch, Jabsco & Jessbergerger

PFI Flowteknik A/S tilbyder løsninger til stort set alle opgaver. Vi kan indgå i opgaven, fra idéoplæg til montage og opstart af komplette anlæg.


PFI Flowteknik A/S opretholder lager af komplette komponenter, såvel som reservedele der sikrer at vores kunder oplever at leveringstiderne er korte og overholdes.

Brændstofpumper

Brændstof pumper fra Jabsco

Jabsco er førende i levering af brændstofpumper til mobile anlæg med dieselolie. De er beregnet til påfyldning af entreprenørmaskiner, traktorer, skovmaskiner, landbrugsmaskiner, kompressorer både og lastbiler. Pumperne er monteret direkte på elmotorer drevet af 12 eller 24V batteri spænding.


...læs mere
Doseringspumper

Doseringspumper fra LEWA

PFI har verdens største program inden for membrandoseringspumper. LEWA programmet omfatter hydraulisk- og mekanisk aktiverede membran-doseringspumper. LEWA har også stempelpumper på programmet.


...læs mere
Elektrisk drevne membranpumper

Elektrisk drevne membranpumper fra Flojet

Flojet fremstiller elektrisk drevne membranpumper med pumpehus i polypropylen, rustfrit stål og nylon. Pumpens membran og ventiler kan leveres i forskellige materialer og pumpetyperne kan dermed tilpasses de fleste flydende medier.


...læs mere
Excentersnekkepumper

Excentersnekkepumper fra Netzsch Mohno

Excentersnekkepumper har en enkeltsnoet rotor, som roterer excentrisk i en dobbeltsnoet stator – deraf navnet. Excentersnekkepumpen er alsidig, robust og selvansugende.


...læs mere
Fadpumper

Fadpumper fra Jessberger

Fadpumper kan anvendes til pumpning af forskellige former for væske fra beholdere, fade og palletanke.
Fadpumpen kan bruges til både tyndt og tyktflydende væsker og fås også i sanitære udførelser.


...læs mere
Impellerpumper

Impellerpumper fra Jabsco(Xylem)

Komplet program i impellerpumper fra Jabsco (xylem) til stort set alle opgaver. Rustfri, bronze og epoxyplast. Flangemontering og pumper med fri akselende.


...læs mere
Lobe-rotorpumper Food/Pharma

Lobe-rotorpumper fra Johnson UK(Wright Flow Technologies)

PFI leverer sanitære lobe-rotorpumper hvor programmet garanterer pålidelighed, effektiv og hygiejnisk drift - selv under særdeles krævende driftbetingelser. Pumperne er specielt konstrueret til både viskose medier og lavviskose medier og verdens strengeste hygiejnestandarder eks. EHEDG 3A m.m.


...læs mere
Lobe-rotorpumper Industri

Rotationspumpen fra Netzsch

Tornado pumpen arbejder efter fortrængningsprincippet. To gummibelagte stempler drejer i hver sin retning i det lukkede pumpehus. Dette sikrer at mediet transporteres meget skånsomt gennem pumpen.
Stemplerne er synkroniseret via tandhjulsdrev forrest i pumpen.


...læs mere
Rustfrie centrifugalpumper

Sanitære pumper fra Packo

Sanitære og industrielle centrifugalpumper i elektropoleret rustfrit stål er konstrueret til brancher hvor der stilles store krav til pumpen om det er hygiejniske opgaver indenfor pharma, fødevare eller kemisk industri.


...læs mere
Slangepumper

Slangepumper fra Albin

Slangepumpen er kendetegnet ved at være en aksel-tætningsløs pumpe. Pumpen arbejder efter det peristaltiske pumpeprincip. En slange sammenpresses, og sammenpresningen flyttes i hele slanges længde. På den måde opstår et sug på undersiden af sammenpresningen og et overtryk på oversiden af sammenpresningen.


...læs mere
Tandhjulspumper

Tandhjulspumper fra Tuthill og Oberdorfer

Komplet program i tandhjulspumper til stort set alle opgaver. Med og uden magnetdrev, rustfri, bronze og støbejern. Flangemontering og pumper med fri akselende.


...læs mere
Trykluftdrevne membranpumper

Trykluftdrevne membranpumper fra Albin og Flojet

Trykluftdrevne membranpumper anvendes, hvor stort set alle andre pumpetyper må give op. Aggresive miljøer, områder omfattet af ATEX-direktivet, svært tilgængelige områder. Tåler tørkørsel, afspærring af mediet, - for blot at nævne enkelte eksempler, hvor trykluftdrevne membranpumper har store fortrin.

Leveres i Polypropylen, Aluminium og rustfrit stål.


...læs mere

PFI FLOWTEKNIK
en del af Grønbech & Sønner A/S
Scandiagade 25

DK-2450 København SV

Tlf: +45 44 600 300
Fax: +45 44 600 301

Copyright © PFI Flowteknik A/S - All Rights Reserved.

SEO CMS Content Management System - by Media2 Online by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!